staalpakket

Onze premiumluiers zijn gemaakt zonder schadelijke stoffen en zonder in te boeten op die o-zo-belangrijke prestaties. Ze bevatten geen lotions, latex, chloor of geurstoffen, waardoor Rascal + Friends luiers zacht zijn voor de babyhuid.
 

Oorspronkelijk ontwikkeld in Nieuw-Zeeland door Hoofd Rascal mama Louise en tevens onze co-founder, die zelf 4 bengels heeft die allen een gevoelige huid hebben. Ze was het tekort aan chemicaliënvrije luiers op de markt beu, dus ontwierp en produceerde zij ze zelf! Rascal + Friends premiumluiers worden vandaag de dag door families over de hele wereld gebruikt. Onze luiers zijn veerzacht en ontworpen met hoogstaande eigenschappen om te helpen met het intomen van geniepige lekken (en smurrie)!
 

Interesse om onze luiers uit te proberen? Vul onderstaand formulier in, dan sturen wij jou een staalpakket zodat je aan de slag kan.

Door dit selectievakje aan te vinken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website in overeestemming met ons privacybeleid en met het ontvangen van e-mails van Rascal + Friends omtrent de laatste nieuwtjes en promoties.