FRENCH_DUTCH_ENGLISH_banner_Dutch_Banner

Onze belofte

We weten dat het zenuwslopend kan zijn om een nieuw luiermerk uit te proberen. De "Probeer ons uit, vind ons leuk"-garantie is ontworpen om je gemoedsrust te geven van zodra je Rascal + Friends voor het eerst uitprobeert. Onze taak bestaat eruit om het ouderschap makkelijker te maken, dus als je niet dol bent op jouw eerste pak Rascal + Friends premium luiers, sturen we je graag een nieuwe maat op of zorgen we voor een terugbetaling binnen de 30 dagen na jouw aankoop.

 

USA_Webimages-53.png

AANSPRAAK MAKEN OP DE "PROBEER ONS UIT, VIND ONS LEUK"-GARANTIE

Stap 1: Neem contact op met ons team via Facebook of onze website binnen de 30 dagen na aankoop en laat ons weten waarom je niet dol bent op jouw Rascal + Friends premium luiers. Vermeld hierbij ook informatie zoals de maat die je hebt gekocht, het aantal luiers dat je hebt gebruikt, het gewicht en de leeftijd van jouw kind, aangezien deze informatie erg hulpvol zal zijn voor ons team! Je dient ook een foto erbij te voegen als bewijs van jouw aankoop.

 

Stap 2: Een R+F teamlid zal binnen de 48u contact met jou opnemen. Het is mogelijk dat we je nog enkele vragen zullen stellen over jouw ervaring met onze producten en zullen dan meteen aan het werk gaan door je een nieuwe maat op te sturen of een terugbetaling uit te voeren. Gelieve in het achterhoofd te houden dat een nieuwe maat de meeste problemen kan oplossen zoals lekken en verkeerde pasvorm!

 ​

VOORWAARDEN

De "Probeer ons uit, vind ons leuk"-garantie is onderhevig aan volgende voorwaarden:

  1. De "Probeer ons uit, vind ons leuk"-garantie is alleen van toepassing op jouw eerste pakket Rascal + Friends dat online of in de winkel is gekocht. Producten die in aanmerking komen zijn onder meer: ​​Premium luiers.

  2. Je dient jouw aankoopbewijs voor te leggen om in aanmerking te komen voor de "Probeer ons uit, vind ons leuk"-garantie.

  3. Verzendkosten worden niet terugbetaald onder de "Probeer ons uit, vind ons leuk"-garantie.

  4. Om aanspraak te maken op deze garantie dien je ons binnen 30 dagen na de aankoopdatum op de hoogte te stellen, die vermeld staat op jouw aankoopbewijs.

  5. Elke nieuwe klant komt slechts één (1) keer in aanmerking voor de "Probeer ons uit, vind ons leuk"-garantie.

  6. De "Probeer ons uit, vind ons leuk"-garantie heeft geen invloed op jouw recht op vervanging of restitutie met betrekking tot eventuele fouten met R + F-producten.

  7. Garanties en deze algemene voorwaarden worden beheerst door de wet van België. Eventuele geschillen vallen onder de jurisdictie van België.

  8. Rascal + Friends behoudt zich het recht voor om de "Probeer ons uit, vind ons leuk"-garantie en deze algemene voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren, aan te passen, te wijzigen of op te schorten.

  9. De uiteindelijke beslissing over het in aanmerking komen voor de "Probeer ons uit, vind ons leuk"-garantie is ter beoordeling van Rascal + Friends.